Нокт- фото


Нокт- фото
Доколку ноктите природно не изгледаат убаво, во тој случај има голем избор на техники на продолжување на природниот нокт со наливна техника со гел лак.

Нокт- фото
Моят начин за оформяне на нокти

Нокт- фото
нокт/маникюр в сообществе обновилась фотография

Нокт- фото
Декорация с велур/кашмир за нокти

Нокт- фото
Трет Чекор: Намачкајте го својот омилен лак преку целиот нокт во два слоја.Процесот се повторува се додека ноктот не порасне доволно за да можете убаво да ...

Нокт- фото
Нокти

Нокт- фото
С помощта на акрилен прах и мономер се изграждат както много тънки и гладки нокти, така и доста дебели и релефни нокти. Акрила не се нуждае от многот пилене ...

Нокт- фото
За изработка на вештачките нокти се користи техника на излевање на природниот нокт без додавање на пластични нокти. Се користат четки од природно и ...

Нокт- фото
Како да излечите враснат нокт на ножниот прст?

Нокт- фото
Е сега, за секој нокт ќе морате да го повторите истиот процес, освен ако не бидете брзи, тогаш може еднаш ќе биде доволно за два нокта.

Нокт- фото
Продаю нокт

Нокт- фото
Лесен наин за декорация на нокти с цветя

Нокт- фото
Цели стикери за нокти

Нокт- фото
Изменето од Calipso - 01.Август.2010 во 15:13

Нокт- фото
Лилави сладки нокт - За Жената

Нокт- фото
Foto: Konadnails.blogspot.com

Нокт- фото
Укрылась даль за тёмную вуаль. С дерев роняет ноты, словно листья, Почти неслышный, осени рояль. Тишайше пианиссимо печали, Летящей скорби траурный нокт

Нокт- фото
... на природниот нокт без додавање на пластични нокти. Се користат четки од природно и синтетичко влакно зависно од потребата и техниката.


Дата публикации: 2015-08-11
Просмотров: 6456

Еще интересные материалы: